درباره ما

شرکت صنایع ریخته گری سهند آذرین با تکیه بر پیشینه 35 ساله موسسان خود 1380 با هدف تولید 20هزار تن قطعات صنعتی وخودرو، در سال 1380 پایه گذاری و تاسیس شد.

هدف اصلی از راه اندازی این واحد صنعتی، تولید انواع قطعات چدنی مورد استفاده در صنعت خودرو، صنعت تراکتور سازی، صنایع ریلی، صنایع آب و فاضلاب و نیز سایر صنایع مرتبط بود که برای نیل به این هدف با استفاده از تکنولوژی های جدید مانند کوره های القایی و سیستم های آزمایشی از جمله دستگاه آنالیز عنصری و شیمیایی در زمینی به مساحت 14000 متر مربع، 21000متر زیربنا و با ظرفیت 20/000 تن در سال تاسیس شد.

با توجه به اهمیّت حضور در بازارهای جهانی و جلب اعتماد مشتریان، این شرکت اقدام به مستقر سازی 2016:16949 ISO/IATF نموده و موفق به اخذ گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت 2015:ISO 9001 گردیده است. همچنین نیاز روز افزون بازار به قطعات ریخته گری چدنی، موسسان مجموعه سهند آذرین رابرآن داشت تا در سال 1385 تصمیم به راه اندازی خط اتوماتیک ریخته گری در این واحد گردند که عملیات اجرایی این طرح ده هزار تنی در سال 1386 آغاز و هم اکنون با بهره گیری از پیشرفته ترین امکانات در مدار تولید قرار گرفته است.

ریخته گری قطعات سفارشی
خدمات سهند آذرین

چرا باید ما را انتخاب کنید؟

طراحی و تولید قطعات صنعتی سفارشی

باتوجه به زیرساخت های موجود در خطوط تولید سهند آذرین، هیچ محدودیتی در ابعاد، اندازه، شکل و آلیاژ قطعات تولیدی نداشته و این اطمینان را به مشتریان عزیز می دهیم که بدون نگرانی هر قطعه ای را با سفارش داده و  تحویل بگیرند.

تولید و فروش قطعات صنایع مختلف

هم اکنون سهندآذرین یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات چدنی صنایع خودروسازی، ماشین آلات کشاورزی، صنایع ریلی، لوازم خانگی، ماشین آلات صنعتی، صنعت آب و برق، جرثقیل و … در کشور است.

ریخته گری و راه اندازی خط تولید

یکی از خدمات شاخص این مجموعه، قبول سفارشات ریخته گری می باشد. سهندآذرین دارای منعطف ترین خطوط تولید قطعات چدنی در کشور هست که تاکنون توانسته تمامی نیازهای مشتریان خود را با بالاترین استاندارد پاسخ دهد. 

مراحل ریخته گری در سهند آذرین

ما در شرکت ریخته گری سهند آذرین به دو روش قطعات را تولید و عرضه می‌نماییم:

1)ریخته گری به روش ماسه تر یا Green sand

قالب گیری به روش ماسه تر در خط نیمه اتوماتیک که خطA نام دارد انجام می گیرد. سیستم ماشین قالب گیری خط A  Squeeze  بوده و قالب گیری در درجه و به  شکل افقی انجام میگیرد. این خط قابلیت تولید  قطعات ازوزن 50 گرم تا 50 کیلوگرم را دارد قابلیت تولید خط A بیش از 10هزارتن قطعه در سال میباشد.انواع چدن من جمله چدن خاکستری (Gray Iron) و چدن داکتیل (Ductile Iron) دراین خط تولید میشود.

در این روش ماسه سیلیسی (SiO2) به واحد مدارماسه منتقل شده و در میکسچرهای مجهز با چسب(بنتونیت) و موادافزودنی(پودرزغال) و آب بعنوان فعال کننده چسب مخلوط شده و پس از طی مراحل میکس به هوپر بالای خط منتقل شده و از آنجا به مصرف قالب گیری میرسد.

دراین مرحله مخلوط تهیه شده وارد درجه شده وبا فشار کوبه ها (Squeeze) متراکم میگردد. قالبگیری دو لنگه قالب  بطور همزمان انجام میشود. در ادامه حین حرکت لنگه های قالب مراحل مختلف من جمله ماهیچه گذاری-چاپلت گذاری- فیلتر گذاری- بادگیری و… روی نیمه پایین (Drag) انجام میشود.

سپس لنگه بالایی(Cope) روی نیمه پایینی جفت شده و خط به سمت ذوبریزی حرکت میکند.در این مرحله مذاب که توسط کوره های القائی تهیه شده و مراحل کیفی را طی کرده و از لحاظ آنالیز و دما در حد مورد نظر میباشد توسط اپراتور ذوب وارد قالب شده و قطعات در مرحله ای از قالب تخلیه شده و جهت ساچمه زنی به سمت کارگاه شات بلاست هدایت میشوند. 

دراین مرحله عملیات ساچمه زنی (Shot Blast) انجام شده و قطعات جهت تمیزکاری وجدایش اضافات به کارگاه تمیزکاری جهت سنگ زنی (Grinding) ارسال میشود.در تمام مراحل ذکرشده واحد کنترل کیفی (Quality Control) تمامی فرآیند تولید را کنترل و پایش مینماید. 

در پایان قطعه نهایی شده توسط واحد کنترل نهایی ,کنترل و جهت ارسال بمشتری به انبار ارسال میشود.لازم به ذکر است طراحی و تکنولوژی تمام مدل های ریخته گری توسط کارشناسان مجرب در واحد طراحی و تکنولوژی در داخل شرکت انجام میشود.

مزايای ریخته گیری به روش ماسه تر:

  • قابليت انعطاف این روش (انواع آلیاژها در این روش قابل تولید است)
  • امكان استفاده مجدد از مخلوط ماسه قالب گیری
  • وفور ماسه سيليسي در طبیعت
  • سرعت تولید
  • و… .

2)ریخته گری به روش سیلیکات سدیم با گاز CO2 یا Cold Box

قالب گیری به روش روش سیلیکات سدیم (CO2) در خط دستی که خط B نام دارد انجام می گیرد. سیستم ماشین قالب گیری خطB  دستی و نیمه دستی  بوده و قالب گیری در درجه و به  شکل افقی یا عمودی انجام میگیرد . در این خط قطعات 50گرم تا 5تن قابل تولید میباشد.این خط دستی نیز قابلیت تولید 10هزارتن قطعه در سال را دارد.انواع چدن من جمله چدن خاکستری (Gray Iron) و چدن داکتیل (Ductile Iron) و چدن ضدسایش (White Iron)دراین خط تولید میشود.

در این روش ماسه سیلیسی (SiO2) به هوپرهای ماسه منتقل شده و توسط  میکسچرهای مداوم با چسب سیلیکات سدیم (آب شیشه) مخلوط شده و پس از میکس به مخازن محل قالب گیری منتقل شده و از آنجا به مصرف قالب گیری میرسد.

دراین مرحله مخلوط تهیه شده بطور دستی یا نیمه دستی وارد درجه شده و توسط کوبش متراکم میگردد.در این روش قالبگیری دو لنگه قالب  بطور مجزا انجام میشود.

در ادامه، مراحل مختلف من جمله ماهیچه گذاری-چاپلت گذاری- فیلتر گذاری- بادگیری و… روی نیمه پایین (Drag) انجام شده سپس لنگه بالایی (Cope) روی نیمه پایینی جفت شده و روی درجات وزنه گذاری انجام شده و آماده ذوبریزی میشود.در این مرحله مذاب که توسط کوره های القائی تهیه شده و مراحل کیفی را طی کرده و از لحاظ آنالیز و دما در حد مورد نظر میباشد توسط اپراتور ذوب وارد قالب میشود.

قالب ها پس از طی زمان مشخص توسط ابزار خاص تخلیه شده و قطعات جهت ساچمه زنی به سمت کارگاه شات بلاست هدایت میشوند. دراین مرحله عملیات ساچمه زنی (Shot Blast)انجام شده و قطعات جهت تمیزکاری وجدایش اضافات به کارگاه تمیزکاری جهت سنگ زنی (Grinding) ارسال میشود.

در تمام مراحل ذکرشده واحد کنترل کیفی (Quality Control) تمامی فرآیند تولید را کنترل و پایش مینماید.در پایان قطعه نهایی شده توسط واحد کنترل نهایی ,کنترل و جهت ارسال بمشتری به انبار ارسال میشود.

مزاياي ریخته گری به روش سیلیکات سدیم با گار CO2:

  • استحكام بالای قالب (نياز به قانجاق و آرماتوربندي ندارد)
  • نياز به خشك كردن قالب يا ماهيچه نميباشد(سريعا قابل استفاده است)
  • فضاي كارگاهي حداقل لازم است
  • دقت ابعادي بالاتر
  • سطح صاف قطعات تولیدی
  • و…