بازدید سرکنسول محترم ترکیه جناب آقای حسین گونگر از محل کارخانه سهند آذرین
امتیاز شما به محتوا
مقالات و اخبار
آلیاژهای ریخته گری به دستهای از مواد فلزی اطلاق میشود که برای تولید قطعات صنعتی از طریق فرآیند ریختهگری طراحی شدهاند. این آلیاژها به دلیل خواص منحصربهفردی که دارند از جمله قابلیت شکلپذیری بالا، مقاومت در برابر سایش و استحکام مناسب در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، هوافضا و … کاربرد فراوانی دارند. باتوجه به نیازها و الزامات خاص هر پروژه، انواع مختلفی از این نوع آلیاژها توسعه یافتهاند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند.
در روش ریخته گری، فلزات مذاب گوناگون در یک قالب به شکل دلخواه درمیآیند. تاریخچه ریخته گری از 4000 سال قبل از میلاد مسیح آغاز شد و از بینالنهرین و روش سنتی قالب سنگی، به سلسله ژو (500 سال قبل از میلاد) در چین و روش مومی رسید. محصولات فلزی ریخته از قرن 16 تا 20 میلادی، توسعه فراوانی پیدا کردند.
تبریز، بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی ایران، در زمینه ریخته گری نیز از سابقهای طولانی و تجربهای غنی برخوردار است. کارگاهها و شرکتهای ریخته گری متعددی در این شهر فعالیت میکنند که با بهرهگیری از تکنولوژیهای روز دنیا و نیروی متخصص، قادر به تولید طیف گستردهای از قطعات ریخته گری با آلیاژهای مختلف هستند. خدمات ریخته گری در تبریز توسط سهند آذرین به بهترین نحو انجام میشود. خدمات ریخته گری سهند آذرین در صنایع خودروسازی، ماشین آلات صنعتی، ساختمانی و بسیاری از حوزههای دیگر کاربرد وسیعی دارد.
اگر از آن دسته از افرادی باشید که در حوزه ذوبآهن و فولادسازی فعالیت دارند بهطور حتم ریخته گری شمش فولاد به گوشتان خورده است و با آن آشنایی دارید. هدف اصلی از ریخته گری شمش تبدیل انواع مختلف این آلیاژ به فرآوردههای مصرفی دیگر است. این پروسه با انجام فعالیتهای بسیار تخصصی روی فلز خام صورت میگیرد و با تغییر شکل آن میتوان به محصولات مصرفی مورد نیاز دست پیدا کرد.
مشخص شده است که شمش آهن خام مصرف شده به ازای هر تن محصولات ریختگی تولید شده توسط کارخانه های ریخته گری های چدن در تمام کشورهای عضو انجمن در چند سال گذشته شدیدا کاهش یافته است.
آلیاژ پایه مس با افزودن آلومینیم خصوصیات عالی دارند که به دلیل استحکام خوب و مقاومت به سایش میتواند به عنوان یک انتخاب مناسب برای قطعات در تماس با هم به کار رود. آلیاژهای (Al-Cu) در قطعات سیستمهای متفاوت مانند یاتاقان ها، دنده ها و دنده های مارپیچ استفاده شوند.
در بخش تولید به دلیل خواص مکانیکی منیزیم همراه با وزن کم فرآوری این آلیاژها به روش ریخته گری یکی از روشهای مناسب برای تولید قطعات خودرو و هواپیما می باشد. فرایند ریخته گری دقیق دارای قابلیت زیادی جهت تولید قطعات ریخته گری با اشکال پیچیده و نزدیک به نهایی برای کاربردهای خودرویی و هوافضا است. خواص مهندسی متمایز و جذاب آلیاژ منیزیم آنها را به واسطه پتانسیل شان برای جایگزینی آلیاژهایی نظیر ،چدن فولاد و آلومینیم مطرح نموده است.
مقاله حاضر مرتبط با فن آوری قطعات ریختگی از لایه فولاد پر کروم X46C13 بر روی چدن خاکستری با گرافیت ورقه ای درون قالب با در نظر گرفتن قابلیت سختی پذیری فولا پر کروم و هدف تحقیق بهینه سازی پارامترها و عوامل ریخته گری چدن خاکستری بوده به نحوی که انجام عملیات حرارتی فولاد X46Cr13 درون قالب فراهم شود.
فرآینــد ماهیچه ســازی بــه روش کلــد باکــس در طــول یــک دهــه گذشــته، پیشـرفت های قابل توجهـی در فرآینـد سـاخت ماهیچـه بـا توانایـی پخـت ماهیچــه در جعبــه ماهیچــه، در دمــای اتــاق و در زمــان ســیکل فرآینــد را ممکــن ســاخته اســت. یکــی از ایــن فرآیندهــا روش کلدباکــس می باشــد کـه توسـط دکتـر جیـن رابینـز اختـراع شـد و در 5 نوامبـر 19۶۸ بـه ثبـت رسـید (اختـراع ایـاالت متحـده بـه شـماره 3409519).
در تحقیق حاضر مهمترین تغییرات ماشینهای ریزه ریزی و همچنین روش ریخته گری پیستونها و ساختار آنها در شرکت ریخته گری Federal-Magul (FM) Gorzyce تشریح شده است.
سیستم اتوماتیک سرد شدن در ماشین ریژه ریزی روبات های بار ریز در شرایط کنونی موجب اطمینان از تبلــور و انجماد یکنواخت پیستونها و بهره وری بهینه فرآیند می گردد.
به عنوان نتیجه ضرورت ارتقای راندمان و موتورهای احتراقی و در نتیجه کاهش مصرف سوخت مواد آلاینده در ساختار پیستونها تغییراتی ایجاد شده در طول سالها پیستونها که در قالبهای ریژه فلزی به تقلی ریخته گری میشوند دچار یک تحولات اساسی گردیده است.
درگذشته یکی از اصلیترین فرایندهای تولید قطعات فلزی، ریختهگری تک بار بود که دارای نقاط ضعف متعددی بوده و در تولید قطعات بزرگ معایبی نظیر مشکلات متالوژیکی و ساختاری رخ میداد؛ به همین جهت امروزه روشی دیگر تحت عنوان ریخته گری پیوسته وجود دارد که با حذف معایب روش پیشین و ارتقا کیفیت قطعات بزرگ، نظر بسیاری از تولیدکنندگان این دست قطعات را به خود جلب کرده است.
فولادها جزو خانواده بزرگ آلیاژهای آهنی بوده و کاربردهای بسیاری در صنعت دارند.این آلیاژها به روشهای مختلفی تولید میشوند که یکی از این روشها؛ تولید به روش ریخته گری میباشد. فولادها کلا به 4 دسته تقسیم بندی میشوند که در ادامه ی مقاله به آن ها میپردازیم.
شرکت سهند آذرین با استناد به تجربه 35 ساله موسسان خود، در سال 1380 با هدف اصلی تولید قطعات چدنی برای صنایع گوناگون از جمله خودروهای سواری، خودرو های تجاری، ماشین آلات کشاورزی، تراکتور سازی، صنایع ریلی، آب و برق، ماشین آلات صنعتی تأسیس شد.
دسترسی سریع
دسترسی سریع
دسترسی سریع
تماس با ما
سهند آذرین در شبکه های اجتماعی